Fes de voluntari a Òmnium!

Actualitat

Més de 13.000 persones dediquen part del seu temps a col·laborar en diversos projectes d’Òmnium. T’agradaria afegir-te a aquest gran grup de voluntariat? Al Bages i al Moianès estem buscant voluntaris per:

Al projecte VINCLES en general, i per dinamitzar un grup d’aprenents que s’ha creat a l’escola Muntanya del Drac de Manresa. L’horari d’aquest voluntariat a l’escola del barri del Xup seria els dilluns o els dijous de 15 a 16.30 h (un cop a la setmana). Els voluntaris del VINCLES reben formació específica i gratuïta per poder desenvolupar la seva tasca amb confiança.

A l’A Tota Veu del dia de Sant Jordi. Estem buscant persones que vulguin participar, el dia de Sant Jordi a la tarda, a la lectura pública de poesia arreu del territori català.

Es fan parelles de persones on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent, i conjuntament, llegeixen en públic poemes en la llengua original i la traducció al català. 

Si esteu interessats a participar en qualsevol d’aquests dos projectes o en col·laborar amb l’entitat d’alguna altra manera, escriviu-nos un correu a [email protected] o truqeu al 938736321 (de dilluns a divendres, de 18 a 20 h).