Crònica-trobada de joves lectors amb Tina Vallès

Actualitat

El dia 13 de març alumnes de secundària de Ciutat Vella que havien llegit La memòria de l’arbre van trobar-se amb l’autora de la novel·la, Tina Vallès. 

Òmnium Ciutat Vella organitza aquestes trobades amb la col·laboració de centres educatius de Ciutat Vella i la Biblioteca de Sant Pau (que facilita els exemplars necessaris en préstec). El curs passat vam estrenar aquest tipus de trobades amb Joan-Lluís Lluís i la seva novel·la Junil a la terra dels bàrbars

L’objectiu d’aquesta activitat és col·laborar amb els centres educatius per motivar els joves a interessar-se per la literatura i millorar la seva competència lectora en català. 

La trobada amb Tina Vallès es va fer al CCCB i va comptar amb alumnes de quatre centres educatius: Institut Miquel Tarradell, Institut Escola Sant Felip Neri, Institut Milà i Fontanals i Escola Vedruna Àngels. L’autora va poder conversar amb els alumnes d’aquests centres i respondre totes les preguntes que li van plantejar sobre l’obra i sobre la seva activitat literària.