L’assemblea aprova la nova junta d’Òmnium Cerdanya amb el lideratge d’Olga Farré

Actualitat

L’assemblea general d’Òmnium Cerdanya, que es va celebrar el passat dissabte 17 de febrer a Bellver, ha servit perquè l’Olga Farré, filòloga i professora de català, assumeixi la presidència de l’entitat a Cerdanya amb l’aval dels socis que van assistir-hi. D’aquesta manera, Farré substitueix la que ha estat presidenta des de l’inici de la creació de la seu territorial, al 2019, la Muntsa Vidal.

L’assemblea també va servir per renovar part dels càrrecs de la junta, amb la continuïtat d’alguns càrrecs i dues incorporacions noves. La composició de la junta actual és:

Presidència: Olga Farré Noya
Vicepresidència: Montserrat Vidal Canyelles 
Secretaria:  M. Montserrat Nicolau Ribas 
Tresoreria:  Tomàs Gisbert Caselli
Vocalia 1::  Imaltzin Selva Perez
Vocalia 2:  Maria Jesús Pinto Iglesias
Vocalia 3:  Maria Dolors Caballero Pavo
Vocalia 4: Josep Maria Dolç Arnau
Vocalia 5:  Isidre Ribera Grau
Vocalia 6:  Sílvia Cassu Anoll
Vocalia 7:  Maria Núria Visa Sansa

Durant l’assemblea els socis de l’entitat van validar també el pressupost i el pla de treball per aquest 2024 que posa l’accent en la defensa de la llengua, la cohesió social, la cultura i la defensa dels drets polítics, així com el treball compartit amb altres entitats.

L’assemblea va cloure amb unes paraules de la Blanca de Llobet, membre de la junta directiva d’Òmnium i de Xavier Antich, president de l’entitat. També és va fer un homenatge al soci més antic de la comarca, que fa 52 anys que és a l’entitat.

Des de la junta actual volem fer un agraïment especial a la tasca festa fins ara com a presidenta a la Muntsa Vidal.