L’assemblea aprova la nova junta d’Òmnium Sabadell amb el lideratge de Xavier Guerrero

Actualitat

L’assemblea general d’Òmnium Sabadell, que es va celebrar el dissabte 3 de febrer al nou espai d’Òmnium a L’Acadèmia de Sabadell, ha servit perquè Xavier Guerrero assumeixi la presidència de l’entitat amb l’aval dels socis que van assistir-hi. D’aquesta manera, Guerrero substitueix al vicepresident, Josep Boltaina, que va assumir la presidència durant l’últim any, després de la dimissió de Jordi Carbonell com a president. 

L’assemblea també va servir per renovar la meitat dels càrrecs de la junta, amb la continuïtat d’alguns càrrecs com l’Assumpta Jané, en Josep Boltaina, la Eulàlia Llargués o la Marició Llongueras. També hi ha hagut noves incorporacions, com la d’en Jaume Monmany, la Maria Dolors Girbau, en Rafel Llobet o en Santi Barcons.

La mateixa assemblea va servir perquè els socis de l’entitat validessin el pressupost i un pla de treball per aquest 2024 que posa l’accent en la defensa de la llengua, la cohesió social, el treball compartit amb altres entitats i l’aposta per al nou espai.

Des de la junta actual volem fer un agraïment especial a les persones que han deixat la junta i un reconeixement a la tasca d’aquest darrer any d’en Josep Boltaina com a president. 

Per acabar, volem compartir amb tu un vídeo-resum de les activitats que hem fet durant aquest 2023! Fes clic aquí per veure’l.