Òmnium Garrotxa celebra la seva Assemblea General Ordinària

Actualitat

El passat divendres 26 de gener a les 7 del vespre, una vintena de socis van assistir a l’AGO 2024 que va tenir lloc al local de l’entitat al carrer Sant Pere Màrtir número 20.

Com cada any, es va presentar la memòria de les activitats que s’han fet durant l’any i tots els àmbits on s’ha estat present. Seguidament, i com indiquen els estatuts, es va fer la renovació parcial de la junta que va ser escollida ara fa 2 anys i els socis es van ratificar els càrrecs de vicepresidència, secretaria i les vocalies 2, 4 i 6. Un cop comptabilitzats els vots, es va donar pas a la presentació del pla de treball i el pressupost 2024.

L’Assemblea va cloure amb la intervenció de Gerard Pijoan, membre de la Junta Nacional d’Òmnium
Cultural, que va parlar sobre el paper que té l’entitat a l’hora de vetllar per reconstruir el moviment independentista, continuar vertebrant la societat civil i liderar la reconstrucció nacional.

Abans d’acabar la jornada, el director de projectes culturals, activista del coneixement lliure i viquipedista català Àlex Hinojo va fer una breu ponència titulada “La llengua catalana en l’era digital. Oportunitats i reptes”.