Òmnium Maresme celebrem la nostra Assemblea General Ordinària i renovem part de la nostra junta directiva

Actualitat

Òmnium Cultural Maresme hem celebrat aquest dimarts 23 de gener, al Cafè de Mar de Mataró, la nostra Assemblea General Ordinària. Les seus territorials d’Òmnium Cultural celebrem aquest principi d’any les nostres respectives assemblees territorials, on es presenten els informes d’activitats del darrer any i s’aproven les pròximes línies d’actuació. 


L’assemblea va servir per renovar la meitat dels càrrecs de la junta, inclosa la Presidència i la Tresoreria. L’assemblea va votar favorablement la renovació de Laia Nonell a la Presidència, Oriol Varela a la Tresoreria, i com vocalies: Aina Fernàndez. Andreu Bosch, Laura Gállego i Jordi Monetti. S’incorpora a la Junta, el vocal Joan Maria Pascual. 


Durant l’assemblea els socis de l’entitat van validar també el pressupost i el pla de treball per aquest 2024 que posa l’accent en la defensa de la llengua, la cohesió social, el treball compartit amb altres entitats.


L’assemblea va cloure amb un parlament de Jordi Arcarons, Secretari de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural, on va exposar la situació i els reptes d’Òmnium Cultural.