Baix Llobregat la Marina acull la 8a edició dels Premis VOC► Festival Òmnium de Curtmetratges

Actualitat

Ja tenim aquí una nova edició dels Premis VOC► Festival Òmnium de Curtmetratges i enguany els socis i simpatitzants de les poblacions d’Òmnium Baix Llobregat la Marina tindran una mostra ben a prop de casa seva.

Els Premis VOC► Festival Òmnium de Curtmetratges són una mostra de cinema en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània el mes de febrer i març de 2024, amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Si vols trobar la Mostra VOC► més propera a casa teva i aconseguir gratis l’entrada entra al web dels Premis VOC► . Les entrades et permetran poder votar el curtmetratge que més t’hagi agradat, i així participar en el premi del públic.

Enguany, els curtmetratges s’han dividit en 2 sessions; cadascuna amb curts  diferents i que trobaràs en les diverses mostres VOC► que s’han organitzat. Ja pots conèixer el contingut de cada sessió en aquest programa i , llavors, gaudir de la Mostra VOC► que t’interessi.

Pel que fa a les mostres d’Òmnium Baix Llobregat la Marina, són aquestes:

Sessió 1 de la Mostra VOC► Sant Boi de Llobregat

  • Dissabte 24 de febrer de 2024
  • 18 h
  • Cinemes Can Castellet Baix (C. Jaume I, 28)

Sessió 2 de la Mostra VOC► Santa Coloma de Cervelló

  • Diumenge 3 de març de 2024
  • 17.30 h
  • Ateneu Unió (Colònia Güell, Pl. Joan Güell, 5)

Descarrega el cartell de la Mostra VOC 2024 de Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló, en jpg.

T’hi esperem!