Màrius Serra i Francesc Ribera “Titot” presenten els seus llibres al Foment Hortenc

Actualitat

El proper 25 de gener a les 19.30h l’escriptor hortenc Màrius Serra i el cantant, escriptor i activista berguedà Francesc Ribera “Titot” presentaran els seus llibres “La dona més pintada” i “El silenci que heu de témer”, respectivament, al Foment Hortenc. En un acte organitzat per la Junta Territorial d’Òmnium Cultural d’Horta-Guinardó i conduït per l’escriptor, professor i activista Oriol Izquierdo, Serra i Titot  faran una anàlisi i visió creuada de l’obra de l’altre. L’una parteix del conflicte que va enfrontar la dècada dels 60 i 70 del segle XX el pintor Maties Palau Ferré amb un constructor, i l’altra ens parla de la pugna entre aristòcrates i governants de la Mallorca  del segle XVII.  Es tracta de dues obres radicalment diferents? Hi ha punts en comú? Què en pensa l’un de l’obra de l’altre? Segur que l’Oriol Izquierdo en treurà punta a dos escriptors, dos amics, que es troben per primer cop per comentar les obres respectives. I ho fan a iniciativa d’Òmnium Horta-Guinardó i amb la col·laboració del Foment Hortenc, Sopa de Lletres i la llibreria Sagitari.

En acabat l’acte, els autors signaran llibres a tots els presents que així ho desitgin, i ho celebrarem amb una copa de cava.

Recordeu, dijous 25 de gener a les 19.30h al Foment Hortenc amb Màrius Serra, Francesc Ribera “Titot” i Oriol Izquierdo. Us hi esperem!