Sopar solidari del Projecte Lliures

Actualitat

El 28 de novembre vam assistir a un dels cinc sopars solidaris que es fan a diversos punts de Catalunya per donar a conèixer el Projecte Lliures, el fons social impulsat per Coop57, Òmnium Cultural i ECAS que dona suport a projectes emancipadors i transformadors que contribueixen a revertir les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.

En aquesta ocasió el sopar es va fer a Sants, al restaurant Abarka (projecte adjudicatari del Lliures 2022) i vam poder conversar amb David Fernández, Montse Santolino i Ivan Miró, a més de gaudir d’una mostra de la gastronomia senegalesa oferta pel restaurant amfitrió.

En altres edicions han estat adjudicataris del Lliures alguns projectes impulsats des d’entitats de Ciutat Vella, com ara Top Manta, projecte del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona, Drets energètics en mans de la infància, projecte de l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, o Osada de Metzineres, projecte de la Cooperativa Metzineres SCCL. Podeu veure tots els projectes amb acompanyament al web del Lliures.

Des del mateix web del Projecte Lliures, es poden fer donacions per poder acompanyar més projectes.