Òmnium Osona convoca l’Assemblea General i les eleccions pel proper 3 de març

Actualitat

Les comarques de Girona i de la Catalunya Nord tenen, des de fa segles, una relació constant i permanent que fan d’aquests territoris quelcom més que simples veïns geogràfics. Precisament, com un exemple més d’aquest vincle especial, les diferents seus de la demarcació de Girona-Catalunya Nord han volgut organitzar durant el mateix mes la presentació del document històric ‘350 anys del Tractat dels Pirineus’ editat per l’entitat a finals del 2010 amb l’objectiu d’ajudar a entendre les vinculacions històriques entre els catalans del nord i del sud de l’Albera.

Benvolgut soci / Benvolguda sòcia,

Us convoquem a l’Assemblea General que tindrà lloc el dia 3 de març  a les 20:30h en primera convocatòria i a les 21h en segona convocatòria a la seu de l’entitat, Ateneu La Central, Plaça Vicenç Albert Ballester s/n, 08500, Vic.

Ordre del dia

1.                 Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General anterior.
2.                 Memòria anual d’activitats de l’exercici anterior.
3.                 Estat de comptes i gestió de la Junta Rectora.
4.                 Elecció de càrrecs de la Junta Rectora

      Presidència
      Vicepresidència
      Tresoreria
      Secretariat
      9 Vocalies; vocalia núm. 1, vocalia núm.2, vocalia núm.3, vocalia núm. 4, vocalia núm. 5, vocalia núm. 6, vocalia núm. 7, vocalia núm. 8,    vocalia núm. 9.

5.                  Pressupost de l’exercici vigent.
6.                  Pla de treball 2011
7-                  Altres

Per presentar candidatures, caldrà fer un escrit on consti el nom de la persona candidata, el càrrec al qual opta i la seva signatura. Aquest escrit s’haurà de presentar a la Secretaria de la seu d’Òmnium  Osona a partir del 2 de febrer  i fins al 12 de febrer. Un cop finalitzat aquest període, la Junta Rectora proclamarà les candidatures i enviarà a tots els socis i sòcies la informació necessària per poder exercir el vot. Només podran votar els socis i sòcies que estiguin al corrent pagament en el moment de la convocatòria.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol informació.

Cordialment, la Junta Gestora

Vic,  2 de febrer de 2010.