El proper 23 de gener la gent de Terrassa Decideix

Actualitat

Durant el mes de maig de 2010, Òmnium Bages va organitzar un cicle de conferències sota el títol ‘Identitat nacional i globalització’. El cicle va comptar amb la intervenció del sociòleg Salvador Cardús, el filòsof Ferran Sáez, l’escriptor Antoni Puigverd i l’economista Muriel Casals

El proper diumenge 23 de gener tindrà lloc la consulta ciutadana sobre la independència que organitza la plataforma Terrassa Decideix, formada per persones i entitats d’arreu de la ciutat per tal de dur a terme una consulta com les que als darrers mesos s’han organitzat en centenars de poblacions del país.

En aquesta consulta hi poden participar totes aquelles persones majors de 16 anys residents a Terrassa, que hauran d’acreditar la seva residència mitjançant documentació oficial i original.

Mentrestant, i per fer boca, des de Terrassa Decideix s’ultimen els darrers actes de suport a la consulta, on destaquem la xerrada a càrrec de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i el president d’Òmnium Terrassa, Aleix Pons, per tal de reflexionar sobre el posicionament de l’entitat envers aquest procés de consultes que ve organitzant el teixit associatiu arreu del país en general i a Terrassa en particular. Aquesta xerrada serà el proper dimecres 12 de gener, a la Biblioteca Central, a partir de les set de la tarda

En qualsevol cas, per a més informació podeu accedir a la plana web de Terrassa Decideix o bé posar-vos-hi en contacte via [email protected]. Hi trobareu informació relativa als col·legis electorals, agenda d’activitats o bé formulari per a fer-hi donatius entre d’altres qüestions.