Òmnium Tarragonès celebra la Festa Estellés i fa un reconeixement als socis que porten 50 anys a l’entitat

Actualitat

El dijous, 5 d’octubre va tenir lloc la Festa Estellés del Tarragonès a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona, organitzada per Òmnium Cultural del Tarragonès. La filòloga Carme Oriol Carazo va glossar la figura del poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estelles, i el cantant i actor Pau de Nut, va presentar el seu treball músic-poètic “Diem Estellés: la vida, l’amor i la mort”.

En el transcurs de la festa es va reconèixer, amb l’entrega d’un pin commemoratiu, la tenacitat dels socis d’Òmnium del  Tarragonès que porten 50 anys a l’entitat, entre els quals vàrem comptar amb la presència de  Josep Canadell Veciana, Esteve Coll Gelabert, Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Masalles Feliu.

La Festa Estellés és una iniciativa de la Federació Llull, de la qual forma part l’Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià i Òmnium Cultural, i va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de Vicent Andrés Estellés. Al Tarragonès s’ha portat a terme amb la idea d’unir gastronomia, literatura i cultura juntament amb el reconeixement a la fidelitat als socis més antics.