Carregant Esdeveniments

Inscriu-te al curs “Bases teòriques del Modernisme”

Actes i activitats

6 d'octubre de 2023, 18:00 - 19:30 h

Torna l’Aula Òmnium Eixample amb el nou curs de l’Aula Cultural, Bases teòriques del Modernisme, amb Marc Jobani.

Les classes s’impartiran els divendres del 6 d’octubre al 15 de desembre de 18 a 20 h, al Xamfrà 317 (carrer Aragó, 317, cantonada amb carrer Girona). Els divendres 13 d’octubre i 24 de novembre no hi ha classe.

El curs té un preu de 55 € per a persones sòcies i de 70 € per al públic general.

També et pots inscriure a sessions individuals, que tenen un preu cadascuna de 7 € per a persones sòcies i de 9 € per al públic general.

Inscriu-t’hi al formulari!

Marc Jobani és nascut a Barcelona i llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona l’any 2000. S’ha dedicat a diverses facetes de la cultura tals com l’arqueologia, la paleografia, la documentació gràfica i editorial, en alternança amb allò que més el realitza, és a dir, la comunicació i divulgació històrica. Treballa com a guia cultural de Barcelona des de fa més de 12 anys, per compte propi i en col·laboració amb el MUHBA i CIARGA, ha impartit classes d’història a l’Ateneu Barcelonès, i actualment ho segueix fent al Casal de Vilafranca i a la Casa Elizalde. L’apassiona també la gastronomia i la recerca històrica de l’alimentació en l’antiguitat i aspira a comprendre el passat per sobreviure el present.