Carregant Esdeveniments

Tornem a organitzar una nova edició del Sopar Estellés!

Actes i activitats

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 20 h

Cada setembre es recorda la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a través de la Festa Estellés, habitualment en format sopar, inspirats en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns). El Sopar Estellés combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot. Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves trobades d’homenatge al poeta.

Després de l’èxit de la primera edició, enguany tornem tornem a organitzar el Sopar Estellés a Sant Cugat del Vallès i esperem que ens hi puguis acompanyar!

Se celebrarà el divendres 15 de setembre a les 20 h al Sant Cugat Hotel (c. Cèsar Martinell, 2) i inclourà el sopar amb un recital de poesia, un mostra de la Muixeranga de Barcelona, el concert de Pau Alabajos i micro obert, per a tothom que vulgui sortir a llegir algun poema d’Estellés. Tindrem a disposició de qui ho necessiti una selecció de poemes d’Estellés.

L’acte el presentarà la Carolina Hernández, nova Directora de cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat.

El sopar té un preu de 30 € i per assistir-hi cal fer el pagament i inscriure-s’hi prèviament, ja que les places són limitades.

 

Vull assistir al Sopar Estellés