Així va anar la Festa Major de Nou Barris

Actualitat

Òmnium Nou Barris vam organitzar diverses activitats durant la Festa Major de Nou Barris. Una de les activitats destacades va ser un taller de balls de festa que es va realitzar el dijous 18 de maig a les 18:00h a la Plaça Sóller. Aquest taller va oferir l’oportunitat als assistents d’aprendre i gaudir dels balls tradicionals de festa.

Un altre esdeveniment destacat va ser la presentació de rondalles de gegantons i gegantones, que va tenir lloc el dissabte 20 de maig a les 18:00h a la Plaça Major de Nou Barris. Aquesta actuació va ser un espectacle de narració oral a través del qual es van compartir històries i llegendes protagonitzades pels gegants i gegantones, personatges emblemàtics de les festes populars.

Durant tot el cap de setmana de la Festa Major, es va organitzar una exposició de cotxes clàssics a la Plaça Major de Nou Barris. Aquesta exposició va permetre als visitants admirar i conèixer vehicles antics i representatius de diferents èpoques.

A més, es va dur a terme un taller de danses tradicionals a càrrec del grup La Portátil. Aquest taller va tenir lloc el diumenge 21 de maig a les 10:00-13:30h a la Plaça Major de Nou Barris, oferint als participants l’oportunitat d’aprendre i practicar danses tradicionals de la cultura popular.

Durant tot el cap de setmana, es va poder visitar una exposició dels premis Rafael Juncadella al segon pis de l’ajuntament de Nou Barris. Aquesta exposició va estar oberta des del dijous 18 fins al diumenge 21 de maig i va mostrar els reconeixements i guardons obtinguts en diferents àmbits.

A més de les activitats mencionades, també vam fer paradetes Òmnium de Festa Major. Les paradetes estaven ubicades a la Plaça Sóller el dijous 18 de maig de 17:00 a 20:00h, i a la Plaça Major de Nou Barris el dissabte 20 de maig així com el diumenge 21.

Amb aquesta àmplia oferta d’activitats, Òmnium Nou Barris vam participar en la celebració de la Festa Major de Nou Barris, proporcionant entreteniment i espais de cultura popular. Moltes gràcies a tothom que s’hi va acostar! 

A continuació us deixem un recull (molt extens!) de fotografies dels diferents actes.