Crónica de l’excursió als Castells del Gaià

Actualitat

,,,

El passat diumenge 14 de novembre tots els participants del programa de cohesió social, el Quedem?, vam poder visitar el castell del Catllar. De la mà de l’alcalde del poble, Josep Maria Gavaldà, vam observar la recent restauració d’aquest lloc d’interès. Envoltant el castell contemplàvem un esplèndid monument edificat de pedra.

Emmirallats per aquesta especial estructura, vam entrar dins el pou de glaç. Refrescats i ambientats dins un segle no tan modern, vam mirar una reproducció digital que ens ensenyava la resta de castells de la comarca, actualment conservats o destruïts pel pas del temps.

Dins ja del castell, ens trobàvem amb unes dependències típiques d’edificis d’aquestes característiques, com són les bodegues de vins. Finalment, els més atrevits, van poder pujar a les dues torres de la façana principal, per gaudir d’unes vistes de la població.

Com ja és tradicional vam finalitzar amb una tertúlia amena i divertida, el plat fort i essencial del Quedem? Descansats i refrescats vam anar a buscar l’autobús que ens portaria cap a Tarragona, sense perdre’s, això si, un passeig pels carrers principals del Catllar.

 Fins la propera!

La Cel Font, que ens va acompanyar en aquesta sortida ens ha deixat les fotografies que veureu tot seguit, disfruteu-les!