Èxit en la primera edició del projecte Vincles a L’Espluga de Francolí

Actualitat

Tanquem el curs del grup pilot a l’escola Martí Poch

El passat 1 de juny va finalitzar la prova pilot del projecte Vincles a l’Espluga de Francolí, amb la col·laboració de l’Escola Martí Poch, AMPA Escola Martí Poch, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i Càritas Espluga de Francolí. El Vincles és una proposta d’Òmnium per multiplicar els grups informals per parlar, aprendre i compartir el català arreu del país, amb l’ambició d’aconseguir que totes les persones que vulguin aprendre o practicar el català tinguin un espai i algú amb qui fer-ho.

En aquesta primera edició la resposta ha estat molt positiva, tant per parts dels aprenents com dels acompanyants, amb una participació de 13 aprenents i 3 acompanyants i amb llista d’espera durant tot el curs. 

Per donar sortida a aquesta demanada, pel curs vinent s’està treballant per poder ampliar els grups a l’Espluga de Francolí i s’han iniciat converses per dur a terme el projecte a Montblanc i Santa Coloma de Queralt.

Si estàs interessat en el projecte i vols ser aprenent o acompanyant del Vincles, pots apuntar-te a través del següent enllaç: