Un donatiu molt especial

Actualitat

Els alumnes de l’Escola Princesa Làscaris de Casserres donen a Òmnium Berguedà el benefici obtingut al Mercat de Cooperatives Escolars celebrat a Berga, aquest final de curs.

 

 

La celebració del Mercat de Cooperatives Escolars és la culminació d’un projecte que ha durat tot el curs, durant el qual les noies i els nois han treballat el procés de creació d’una cooperativa, des de la constitució i redacció dels estatuts, fins a la fabricació, promoció i venda dels productes.

Finalment, amb els guanys obtinguts, es retorna el capital social aportat per cada alumne, s’organitza una sortida cultural o lúdica per a tot el grup i es realitza una donació a una entitat d’àmbit social i solidari del territori.

Des d’Òmnium Berguedà volem agrair sincerament l’aportació que, procedent del benefici obtingut amb la seva activitat cooperativa d’aquest darrer curs, els nois i les noies de 5è i 6è de l’Escola Princesa Làscaris de Casserres han decidit donar-nos per ajudar a mantenir la nostra missió de foment de la llengua, educació, cultura i cohesió social.