Flama del Canigó Alt Camp 2023

Actualitat

Benvolgudes, benvolguts,


Òmnium Alt Camp ens posem en contacte amb vosaltres per organitzar la rebuda de la Flama del Canigó a la comarca. Us volem fer avinent que:

— El divendres 23 de juny, de 17 h a 19 h, la Flama estarà a disposició de tothom qui la vulgui passar a recollir en nom de qualsevol dels municipis o entitats de la comarca de l’Alt Camp.


— El lloc de recollida serà el Passeig dels Caputxins de Valls, davant d’Òmnium  Alt Camp (Passeig dels Caputxins 17, Valls). Si fes mal temps, es recollirà la Flama dins la seu d’Òmnium Alt Camp.


— Els qui hi esteu interessats en recollir-la haureu d’emplenar aquest formulari i retornar-lo  abans del 10 de juny.


— Amb les dades que ens feu arribar, farem un cartell promocional, que us farem arribar per correu electrònic amb temps suficient perquè en pugueu fer publicitat. És per aquest motiu que ens cal rebre la vostra informació abans del 10 de juny.


— Us fem recordatori de quin és el protocol per rebre la Flama del Canigó. L’arribada de la Flama se celebra de manera diferent segons la població, però sí que existeixen alguns elements comuns: 

– Lectura del manifest, el missatge abans d’encendre la foguera 

– Portar la Flama a l’Ajuntament perquè la rebi institucionalment 

– Promocionar la imatge comuna de la Flama que es fa a tot el territori (properament disponible a www.flama.cat)


— Per la recollida del foc, us recomanem que porteu una làmpada portàtil o quinqué (millor dues que una) amb bona metxa perquè no s’apagui durant els trajecte. 

Ara com ara, encara no tenim el text de la proclama d’enguany. Us el fem arribar tan bon punt es faci públic.


El permís per transportar la Flama a qualsevol punt del territori és obligatori. Per això, en el marc de la prevenció d’incendis, és necessari inscriure’s com a portadors de la Flama en aquest formulari.


— Si al vostre municipi hi ha més d’una entitat o organització encarregada de la rebuda de la Flama, us demanem que us poseu en contacte per coordinar-vos.


Per a qualsevol aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres a l’adreça [email protected].