La societat civil es mobilitza per projectar Catalunya al món amb motiu de la visita de Benet XVI a Barcelona

Actualitat

,,,

Òmnium dóna suport a la iniciativa engegada per entitats de la societat civil catalana per promoure la projecció de la realitat nacional catalana amb motiu de la vista de Benet XVI a Barcelona el proper 7 de novembre.

Tenint en compte que prop de 150 milions de persones seguiran l’esdeveniment a través dels mitjans de comunicació d’arreu del món, l’acte no és només un esdeveniment mundial de primera magnitud, sinó també una oportunitat de projecció a l’exterior.

Les entitats que se sumen a aquesta iniciativa promouran accions al marge de qualsevol consideració religiosa i amb l’única voluntat compartida de fer visible la nació catalana. Per aquest motiu promouran una sèrie d’accions entre la gent, entre les quals:

1. Sortir al carrer amb senyeres en els llocs per on discorreran els actes de la visita

2. Posar senyeres als balcons del recorregut de la comitiva, tant en cases particulars, com en seus d’entitats o edificis públics.

3. Que tots aquells que ho desitgin s’ofereixin com a voluntaris per repartir senyeres entre el públic assistent.

Òmnium posa a disposició de tothom i de forma gratuïta senyeres per penjar als balcons, les quals es poden recollir a partir d’avui a la seu nacional de l’entitat. A més, totes les persones que estiguin interessades a fer tasques de voluntariat poden fer arribar un correu a [email protected] i se’ls convocarà a una sessió informativa.

Entre les entitats que també donen suport a la iniciativa comptem amb l’Ens de Comunicació Associativa, Fundació Congrés de Cultura Catalana, Acció Conèixer Catalunya i Fundació Occitano Catalana.