Les escoles de Cerdanya participen de la Mostra Sambori

Actualitat

Dos centres educatius de Cerdanya s’han presentat enguany a la Mostra Sambori, l’escola Llums del Nord de Puigcerdà i la l’escola Portella Blanca de Lles.

En tots dos casos han estat l’alumnat de cinquè i sisè de primària els qui han participat d’aquest projecte.

Els participants de l’escola Llums del Nord aniran a la Mostra de cloenda que se celebrarà el 19 de maig al recinte Firal de Cornellà de Llobregat, on es trobaran amb altres participants i gaudiran de diverses activitats. 

Amb l’escola Portella Blanca, compartirem un esmorzar al mateix centre i ho celebrarem amb la resta d’alumnat, equip docent i animem als pares que s’hi vulguin apuntar.

Òmnium Cultural impulsa la Mostra Sambori de creacions culturals amb la finalitat  de fomentar l’emancipació cultural, el sentiment de pertinença comunitari i l’ús de la llengua catalana a partir del recull i el reconeixement de propostes audiovisuals, teatrals, literàries i/o plàstiques de creació i autoria col·lectives a l’aula d’escoles i instituts dels Països Catalans, defensant la cultura com una eina de transformació social generadora d’oportunitats educatives.

El nostre reconeixement a l’equip docent d’aquestes escoles i animem a altres a participar-hi en properes edicions.