S’obren les inscripcions per a la tercera trobada anual organitzada pels joves d’Òmnium

Actualitat

,,,

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre es farà la Tercera Trobada de Joves d’Òmnium a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar. L’activitat, que ha estat organitzada per un grup de joves socis de l’entitat, té per objectiu ser un espai de reflexió i debat amb altres persones de la societat civil catalana que treballen per la llengua, la cultura i el país, així com crear una xarxa entre els socis joves d’Òmnium i els qui encara no ho són però que simpatitzen amb els principis de l’entitat.

La trobada, que pretén ser un punt de referència per als joves catalans, es compon d’espais de debat, d’intercanvi de coneixements i de lleure. Així, entre les activitats programades hi haurà quatre grans xerrades per reflexionar sobre diferents aspectes de la llengua catalana, com ara analitzar l’espai comunicatiu català amb el periodista del grup Hermes, Manuel Cuyas i el director del Singular Digital, Rafael de Ribot; veure quin és l’actual panorama de les editorials amb Quim Torra, director de l’editorial A contra vent i Ernest Folch, director general d’Ara Llibres; acostar-se a les diferents formes de fer art en català amb Meritxell Gené, cantautora lleidatana, qui aportarà la seva experiència; i conèixer el consum cultural entre els joves, amb Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Espai Català de la Cultura i la Comunicació.

Diumenge els joves tindran l’oportunitat de dinar amb la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, per poder debatre els actuals reptes sobre la llengua, la cultura i el país.
Però, a banda de les xerrades i les taules rodones també s’han preparat altres activitats per afavorir la coneixença i l’intercanvi d’experiències entre els participants durant els dos dies de convivència.

Com apuntar-s’hi?

L’activitat, que té les places limitades, està oberta a tots els joves d’entre 18 i 29 anys, ja siguin socis o no d’Òmnium. Els qui estiguin interessats a participar-hi poden inscriure-s’hi a partir del dia 4 d’octubre omplint el següent formulari

Per als qui vulguin anar-hi tot el cap de setmana el preu és de 20 € per als socis d’Òmnium, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear i 30 € per als no socis. L’import inclou les activitats i l’allotjament amb pensió completa. I per als qui només vulguin anar-hi un dia, dissabte o diumenge, el preu és de 10 € per als socis i 15 € per als qui no ho són. L’import inclou els àpats del dia.

Consulteu aquí el programa sencer.

ATENCIÓ: el formulari d’inscripció està donant errors tècnics que en breu quedaran solucionats. Si després d’omplir el formulari, t’apareix un missatge d’error, envia un correu a [email protected].