Els Amics de les Arts i una proposta inèdita de Els Pets, protagonistes del concert de la Festa per la Llibertat 2010

Actualitat

,,,

El concert de la Festa per la Llibertat és una de les cites obligades de l’11 de setembre per a milers de persones, sobretot joves, que posen punt i final a una jornada festiva i reivindicativa al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Aquest any, Òmnium proposa un cartell que combina el hip hop i el jazz d’At Versaris i Asstrio, el nou disc d’Els Pets en una proposta del tot inèdita i l’exitós directe dels Amics de les Arts.

La veterana formació El Pets faran una actuació especial amb motiu de la Diada amb la col·laboració, per primera vegada en els seus 25 anys de trajectòria, d’altres artistes convidats. Presentaran el seu nou disc Fràgil i repassaran algunes de les cançons emblemàtiques del seu repertori. E el transcurs del concert podrem veure les col·laboracions d’artistes que formen part de la nova i jove escena musical catalana: la cantautora Ivette Nadal, el grup Rosa Luxemburg, El Fill del Mestre i els Els Amics de les Arts, que acte seguit tancaran la nit amb el seu treball Bed&Breakfast, el millor disc català del 2009, segons la crítica.

El concert s’iniciarà a les 19.30h amb l’espectacle conjunt Per principis elegants d’At Versaris i Asstrio, i és obert a tothom.