El Grup DiR s’associa a Òmnium

Actualitat

,,,

Ramon Canela, director general del Grup DiR ha formalitzat aquest matí la seva adhesió personal com a soci d’Òmnium i també la del Grup DiR.

Durant la trobada amb la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, a la seu central d’Òmnium Cultural a Barcelona, tant el director general de DiR com la presidenta d’Òmnium han coincidit en la necessitat de treballar conjuntament en favor de la promoció de la llengua i la cultura catalanes.

“Perquè Catalunya vagi encara més endavant, totes les entitats i les empreses d’aquest país hem d’estar unides”, ha manifestat Ramon Canela. “Com més siguem els que sumem, molt millor pel país”, ha afegit. Canela ha elogiat la tasca que està fent Òmnium Cultural i l’ha felicitat per l’èxit en la convocatòria de la manifestació del passat 10 de juliol a Barcelona en defensa de l’Estatut i del Dret a decidir del poble de Catalunya, a la qual hi va assistir personalment.

D’altra banda, la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, ha agraït l’adhesió del Grup DiR a Òmnium i també a títol personal l’entrada de Ramon Canela com a soci de l’entitat, assenyalant que la força del Grup DiR “fa que no només sumem sinó que multipliquem els esforços” en la defensa de la identitat nacional de Catalunya, de la seva llengua i la seva cultura.

L’acord entre el Grup DiR i Òmnium Cultural és el primer pas d’una col.laboració més estreta entre ambdues entitats i que tant Canela com Casals auguren que “donarà molt bons fruits”.