Torna la Mostra VOC a Vilafranca del Penedès

Actualitat

La sessió tindrà lloc a la Sala Zazie El Casal, el dissabte 25 de febrer, a les 6 de la tarda

El VOC (Versió Original en Català) és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Enguany la mostra del VOC compta amb tres sessions, una de les quals, Cossos en moviment, es podrà veure presencialment el dissabte 25 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Sala Zazie El Casal de Vilafranca del Penedès. Les altres dues sessions, Abismes Quotidians i Arrelant, es podran veure a través de la plataforma Filmin.cat, on estaran disponibles del 17 de febrer al 17 de

Enguany la mostra del VOC compta amb tres sessions, una de les quals, Cossos en moviment, es podrà veure presencialment el dissabte 25 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Sala Zazie El Casal de Vilafranca del Penedès. Aquests són els curtmetratges que s’hi podran veure:


► L’ART DE L’ANTÍDOT
Direcció: Aina Palomer Sitjà
(Documental)

► LES COSES SÓN AIXÍ
Direcció: Marc Esquirol
(Ficció)

 L’ENDEMÀ
Direcció: varis autors: Institut Puigvert (Barcelona), amb l’acompanyament de Pep Garrido
(Ficció)

► SIGNAR LES ARRES
Direcció: Jana Jubert Soler
(Ficció)

► COS
Direcció: Silvia Muzzioli
(Ficció)

La sessió presencial a la Sala Zazie serà gratuïta i totes les persones assistents tindran accés al procés de votació del premi del públic. La reserva d’entrades es pot fer al web voc.cat. Les altres dues sessions, Abismes Quotidians i Arrelant, es podran veure a través de la plataforma Filmin.cat, on estaran disponibles del 17 de febrer al 17 de març.