Premis VOC a Sant Andreu de la Barca

Actualitat

El dimecres 1 de març a les vuit de la tarda a la Societat el Casino de Sant Andreu de la Barca (Carrer de Catalunya, 2), tindrà lloc la Mostra de Cinema en Català VOC.

Ja tenim aquí una nova edició dels Premis VOC► –Versió Original en Català– i enguany els socis i simpatitzants de les poblacions d’Òmnium Baix Llobregat Est tindran una mostra ben a prop de casa seva.

Els Premis VOC► –Versió Original en Català– són una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània el mes de febrer i març de 2023, amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Si vols trobar la Mostra VOC► més propera a casa teva i aconseguir gratis l’entrada entra al web dels Premis VOC►. Les entrades et permetran poder votar el curtmetratge o documental que més t’hagi agradat, i així participar en el premi del públic.

Enguany, els curtmetratges i documentals finalistes s’han dividit en 3 sessions; cadascuna amb curts  diferents i que trobaràs en les diverses mostres VOC► que s’han organitzat. Consulta el contingut de cada sessió aquí i gaudeix de la Mostra VOC► que t’interessi: