Ja podeu descarregar els elements per fer difusió de la manifestació a la xarxa

Actualitat

El 10 de juliol us convoquem a la manifestació que sota el lema “Som una nació. Nosaltres decidim” tindrà lloc a Barcelona el dissabte 10 de juliol a les 18 h començant a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb l’Avinguda Diagonal. Anirà encapçalada per la pancarta “Som una nació. Nosaltres decidim”, per diverses personalitats de la societat civil i de les principals organitzacions socials, polítiques i culturals del país.

Des d’Òmnium us demanem la vostra col·laboració per ajudar-nos a fer difusió de la manifestació a través de la xarxa. Cal que siguem molts els ciutadans que junts sortim al carrer per demanar respecte al poble català. Per aquest motiu, en aquest enllaç trobareu tots els materials disponibles per descarregar i els codis html necessaris per inserir-ho als vostres portals.

Podeu ajudar de moltes maneres a que cada dia més persones se sumin a la manifestació. Per exemple, posant-vos l’avatar de la manifestació als vostres perfils de Facebook o altres xarxes socials, enviant el cartell als vostres contactes, o inserint la imatge a la cantonada del vostre bloc.