Òmnium agraeix el voluntariat i fa una nova crida

Actualitat

Com sabeu, Òmnium Cultural és l’associació sociocultural més gran d’Europa que treballa per la llengua, la cultura, el país i la cohesió social. No compta amb subvencions públiques i la base del seu finançament són les persones associades. És gràcies a elles que tots els projectes que segueixen aquestes línies de treball es poden desenvolupar i tirar endavant. També, és gràcies al treball voluntari de la Junta Nacional i de les Juntes Territorials, amb en Xavier Antich al capdavant, i de les persones voluntàries amb el suport de l’equip professional.

La Territorial d’Òmnium Selva Interior té un petit grup de voluntariat que ha ajudat en moltes ocasions, per això la Junta té un gest d’agraïment cap a tots aquests voluntaris i voluntàries. De fet, és gràcies a la voluntat de voler crear i construir d’aquest grup que molts dels nostres projectes poden tirar endavant.

La tasca d’aquestes persones voluntàries inclou un ventall molt ampli de suport, des de tasques d’atesa i obertura de la nostra Seu Territorial (tots els dimarts de 17 a 19 h i possible ampliació), fins a donar suport a projectes concrets amb les seves comissions respectives: Sambori, Paraules Nocturnes, La Flama del Canigó, CineXic, VOC, etc., que segons quines siguin les prioritats de la persona voluntària, encaixarà millor en un lloc o en un altre.

Així doncs, ens dirigim a totes les persones que tinguin interès de conèixer i col·laborar amb Òmnium Selva Interior es posin en contacte personalment a la seu o per mitjà del correu electrònic: [email protected] , que procurarem respondre tan aviat com sigui possible.

A més, aprofitem per informar-vos que el 20 de desembre tindrà lloc la nostra assemblea de socis (més endavant tindrem més informació): un espai molt idoni per poder resoldre qüestions i informar-se del pressupost i pla de treball d’activitats de l’any 2023. Un espai on el soci (i no soci) pot participar del debat i fer les seves aportacions. La veu de tothom és important i valuosa!

També ens podeu trobar a les nostres xarxes socials: