Inaugurada l’exposició  ‘50 anys d’Òmnium Alt Penedès’ a la capella de Sant Joan de Vilafranca

Actualitat

La capella de Sant Joan acollirà fins al diumenge 9 d’octubre l’exposició d’Òmnium Alt Penedès que commemora els 50 anys de l’entitat a la comarca.

Dimecres passat va tenir lloc l’acte d’inauguració amb els parlaments de Jordi Parellada, president de la seu territorial, Ricard Rafecas, regidor de Cultura de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès i Rosa Olivé, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural, amb presència de diferents alcaldes i entitats de l’Alt Penedès.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 d’octubre, de dimecres a divendres, de 5 a 8 de la tarda, els dissabtes de 6 a 8 i els diumenges de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8. Durant aquests dies, l’entitat ha preparat un seguit de ‘píndoles culturals’, a la mateixa capella a les 7 de la tarda. Diumenge passat va tenir lloc la primera d’aquestes píndoles, l’acte de poesia «Espiral» a càrrec de Josep Maria Rovira. La propera tindrà lloc el diumenge 2 d’octubre i consistirà en una lectura de de diferents textos narratius: un article de Joan Fuster (llegit per Josep Maria Verge) un conte de Pere Calders (Elisabet Ribé), un fragment d’una novel·la d’Albert Jané (M.Carme Salvadó), un fragment d’una novel·la de Maria Barbal (Silvia Gisbert) i un conte de M. Antonia Oliver (Dolors Arbós). El dimecres 5 d’octubre, dia exacte del 50è aniversari, es podrà veure l’espectacle You say bajoca, I say mongeta a càrrec de Clara Cols i Leo Tejedor. Per últim, el diumenge dia 9 d’octubre, ‘La cornamusa, un instrument per a un país’ amb Francesc Sans.