Per l’1 d’Octubre i contra la repressió

Actualitat

L’ANC Manresa organitza busos per poder anar a la mobilització unitària del dia 1 a la tarda (17 h) organitzada a Barcelona pel Consell per la República, l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis Independentistes, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Intersindical i Òmnium Cultural. Podeu adquirir els tiquets al local de l’ANC, de dilluns a dijous, i de 19  a 20 h, o a través d’aquest enllaç.

Divendres, 30 de setembre, es farà l’acte central a l’Escola Joventut, de Callús, amb un homenatge als qui van protegir les escoles. També s’hi recordarà Joan Badia, alcalde Callús i expresident d’Òmnium Bages-Moianès. Acte amb sopar (compra prèvia); més informació i compra de tiquets, aquí.

Dissabte, dia 1, es farà l’acte 5 anys de l’1-O, al parc de les Escoles Velles, de Sant Vicenç de Castellet (12 h). I el dia 4 d’octubre, també a Sant Vicenç de Castellet, a la plaça de l’Ajuntament (20 h), es farà un acte en suport d’Adriana Delgado, alcaldessa de la població, Roger Torrent, Eusebi Campdepadrós, Josep Costa, en la vigília de l’inici al TSJC del judici contra els exmembres de la Mesa del Parlament.