La Flama del Canigó arriba al Baix Camp

Actualitat

La Flama del Canigó va arribar, un any més, a gran part dels municipis del Baix Camp per encendre les fogueres de la revetlla de Sant Joan. Reus i Riudoms van ser punts de repartiment per tots aquells pobles i entitats que volien recollir la Flama per celebrar les seves festivitats.

A Reus, després de tres anys, l’acte va tornar a la plaça Llibertat, ubicació habitual de l’acte de rebuda i repartiment de la Flama. Després de la rebuda institucional al consistori de Reus, la Flama va pujar fins a la pl. Llibertat en cercavila acompanyada d’alumnes de l’escola Joan Rebull de Reus i de nens i nenes dels grups d’escoltes i d’esplais de la ciutat. Des de la pl. Llibertat es va repartir la Flama, es va celebrar una ballada de sardanes i es va encendre la foguera de Sant Joan. La revetlla va acabar amb la cercavila de foc a càrrec dels elements de foc de Reus. 

A Riudoms la Flama va arribar directament des del cim del Canigó gràcies als membres del Ball de Diables de Riudoms i de la secció de muntanya del CERAP que van fins al cim a recollir la Flama. Un any més Riudoms també va ser punt de repartiment per tots aquells municipis i entitats que estiguessin interessats. 

Us deixem amb un recull de fotografies: