Terrassa s’inunda de cultura amb el festival de creació contemporània Límbic

Actualitat

Els concerts de gran format Ginestà i 31 Fam clouran l’esdeveniment aquesta nit al parc de Vallparadís

Terrassa, 28 de maig de 2022 – El Límbic inaugura la segona jornada de festival amb múltiples activitats i espectacles que ompliran el parc de Vallparadís de Terrassa, durant tot el dia d’avui. Des de primera hora del matí i fins ben entrada a la matinada, música, teatre, circ, humor, dansa, performance i poesia inundaran de cultura aquest espai emblemàtic de la ciutat. Artistes que van des d’Enric Casasses, Antònia Vicenç, Lucia Fumero o Ginestà i 31 Fam, passaran per la primera edició del festival de creació contemporània impulsat per Òmnium Cultural. 

L’organització valora molt positivament el primer dia de festival, que es va inaugurar ahir divendres 27 de maig a les 17h de la tarda, amb un pregó protagonitzat per l’actriu terrassenca Andrea Ros, i els parlaments del president d’Òmnium Cultural Xavier Antich i l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart. 

“Podem estar molt satisfets d’haver aplegat, al centre d’una ciutat com Terrassa, tantes disciplines i sensibilitats diferents i d’haver unit espectadors que mai es pensaven que es podien trobar, en un mateix esdeveniment, vessants culturals tan dispars”, asseguren els organitzadors. 

Des de primera hora de la tarda, el centre de Terrassa doncs, va ser escenari d’espectacles com el de les companyies de dansa Miquel Barcelona i la Lasadcum, del músic Ferran Palau o de les monologuistes Oye Polo i Març Llinàs.