S’entreguen els guardons dels XVIII Premis Literaris de Sant Sebastià

Actualitat

També es donarà a conèixer la persona homenatjada d’Òmnium Cultural Osona – Lluçanès

El proper diumenge 22 de maig l’ermita de Sant Sebastià tornarà a acollir, un any més, l’acte de lliurament dels Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià que enguany arriben a la seva 18a edició. A finals del mes passat va tancar el període de presentació de treballs amb un total de vuitanta-tres textos presentats.

La jornada començarà a les 9 del matí amb una concentració davant la pedra de l’estelada de Santa Eulàlia de Riuprimer per iniciar una caminada popular fins a l’ermita de Sant Sebastià. Més tard, ja a l’ermita, l’humanista Txevi Rovira oferirà la conferència El Pacte dels Vigatans i els seus herois. El pla de l’ermita de Sant Sebastià també serà l’escenari de l’acte de relleu de la persona homenatjada per Òmnium Osona – Lluçanès, a 2/4 de 12 del migdia. Per acabar, també està prevista l’encesa de la Flama del Pacte dels Vigatans, una ofrena floral i la recreació històrica amb la Coronela de Barcelona.

A 2/4 d’1 del migdia serà el moment en el qual es donarà a conèixer el veredicte dels XVIII Premis Literaris de Sant Sebastià.