Òmnium l’Hospitalet de Llobregat renova la junta

Actualitat

En aquest nou Sopar Sobiranista, el president de Reagrupament Independentista ens parlarà sobre El camí cap a la Independència de Catalunya.

Òmnium l’Hospitalet de Llobregat ha celebrat aquest dijous la seva Assemblea General Ordinària, en la qual s’ha escollit una nova junta per a l’entitat. La seu territorial de l’Hospitalet, amb gairebé 200 socis, compta amb quaranta anys de presència a la ciutat i encara nous reptes amb un equip renovat.

Joaquim Espejo, el president sortint, ha fet balanç de la tasca realitzada per l’anterior equip. L’assemblea ha valorat positivament la feina realitzada en aquests darrers 20 anys de mandat.

La nova junta rectora, encapçalada per Meritxell Escuder, ha presentat el pla de treball per a l’any 2010, basat en tres grans línies, com són la participació de l’entitat en l’àmbit local, la potenciació de noves activitats i projectes nacionals així com el creixement de l’entitat i atenció al soci. El pla de treball ha estat aprovat per unanimitat dels socis presents. La nova presidenta, ha manifestat que “aquesta nova junta preten dinamitzar la vida associativa a la ciutat tot treballant pels objectius de l’entitat que són promoure la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacionals de Catalunya”.

Acompanyaran a Meritxell Escuder en aquesta nova junta Daniel Velasco (vicepresident), Jordi Millán (secretari) i Jesús Palomar (tresorer). Les cinc vocalies seran ocupades per Ramon I. Canyelles, els germans Joan i Josep Moya, Antoni Garcia i el fins ara president Joaquim Espejo. La junta fou escollida, en format de llistes obertes, per pràctica unanimitat dels socis assistents.

Jordi Bosch, vocal de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural va agrair la tasca feta fins al moment a l’Hospitalet i es va posar a disposició de la nova junta rectora.