Èxit de participació a la 1a Mostra Sambori amb 22 projectes de centres educatius d’Osona i el Lluçanès

Actualitat

 

S’han presentat un total de 22 projectes corresponents a 10 centres educatius,

Bona presència dels centres educatius d’Osona i el Lluçanès a la Mostra Sambori oragnitzada per Òmnium Cultural i que té com a objectiu posar el focus en el reconeixement al procés de creació i la visibilització de les obres amb tots els participants, les famílies i l’entorn. En total, s’han presentat 22 projectes corresponents a deu centres educatius de la comarca.

Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta amb 8 projectes, Escola Gafarró – ZER Alt Lluçanès de Lluçà amb quatre projectes, Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter amb un projecte, Escola Puig-Agut de Manlleu amb dos projectes, Escola Llevant-ZER Gavarresa d’Oristà amb un projecte, Escola Sentfores de Vic amb un projecte, Sant Genís-Santa Agnès de Taradell amb dos projectes, Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora amb un projecte, Escola Voltregà de Sant Hipòlit de Voltregà amb un projecte i Escola Vedruna-Tona de Tona amb un projecte.

Un Jurat qualificat farà una selecció dels projectes més representatius i que es faran públics durant la Festa de la Mostra Catalunya, que es realitzarà el dia 13 de maig a Barcelona.

Els projectes seleccionats també es presentaran a diversos espais i mitjans de comunicació i la publicació permanent al web del Sambori, així com se’ls visibilitzarà en altres projectes d’Òmnium com ara la Nit de Santa Llúcia o premis VOC.

Volem agrair a tots els centres educatius que han participat en aquesta 1a edició del nou Sambori, conscients com són del fet que els canvis no són mai fàcils. Per això el nostre agraïment als equips docents que s’hi han animat.

Recordem que aquest any el Sambori s’ha reinventat per passar a ser un Premi de narrativa individual, a una Mostra de creació cultural, literatura, arts escèniques, música, creacions audiovisuals de projectes col·lectius dels centres educatius.