Nou sistema d’inscripció al Quedem? Barcelona via web

Actualitat

El diumenge 20 de desembre, una cinquantena de persones van participar en la sortida d’Òmnium Bages al Museu de l’Exili, Argelers i la Maternitat d’Elna (Catalunya Nord), guiats per la historiadora Montellà.

A partir del 8 de gener de 2010, el Quedem? Barcelona canvia el seu sistema d’inscripció a les activitats, per tal de fer-lo més assequible i còmode a tots els participants. Així, responent a les demandes de la majoria de participants del programa Quedem?, iniciem una nova forma d’inscripció a través d’Internet.

A partir d’ara, la nostra eina de referència per a les inscripcions serà el web, us podreu preinscriure a les activitats que us interessin en el mateix moment de rebre el butlletí i, molt important, les places s’atorgaran per sorteig i no per ordre de trucada o petició com es feia fins ara. El sorteig ens ha de garantir que tothom tingui la mateixa oportunitat de participar al Quedem? Aquesta és la vocació del projecte i també la riquesa de la diversitat de gent que en forma part.

PASSOS DEL NOU SISTEMA D’INSCRIPCIÓ

1. Rebràs, com és habitual, el butlletí setmanal d’activitats al teu correu electrònic

2. En aquell mateix moment, podràs fer clic sobre l’activitat que t’interessi i preinscriure-t’hi

3. Seguidament, t’arribarà un correu electrònic al teu correu personal on et confirmarem que t’has preinscrit correctament.

4. Al cap de quatre dies (dimarts a les 23.59h) es tancarà el període d’inscripció

5. En cas que s’hagi superat el nombre de places disponibles per a aquella activitat, farem un sorteig entre tots els preinscrits.

6. Un cop fet el sorteig (dimecres) rebràs el correu electrònic amb el resultat del sorteig.

7. Si has obtingut plaça caldrà, sobretot, que ens responguis el missatge dient que vindràs! Hem de confirmar que tots els afortunats hi assistireu. No respondre aquest missatge pot significar la pèrdua de la plaça.

8. I ja està! El monitor del Quedem? t’esperarà a l’activitat que hagis triat.

Esperem que aquest nou sistema serveixi per facilitar-vos l’accés i la participació a les activitats del Quedem? Si teniu algun dubte o necessiteu algun aclariment podeu trucar-nos al telèfon del Quedem? 93 306 96 26

Podeu veure a fons els passos a seguir en el document adjunt: