Vine a buscar el Calendari 2010 de tradicions i costums

Actualitat

Amb motiu del cinquantenari de la mort de Carles Riba, aquesta tarda s’ha recordat la seva figura a través d’un repàs de la biografia i amb la lectura de fragments de la seva poesia a la seu d’Òmnium Cultural. El catedràtic de la UAB i biògraf de Carles Riba, Jaume Medina, i el premi Carles Riba de poesia 2008, Sebastià Alzamora, han estat els encarregats de posar sobre al taula la vida i l’obra d’un dels intel•lectuals més influents de mitjan del segle XX i del període de postguerra.

Un any més, Òmnium ha editat el Calendari 2010 de tradicions i costums, el recull de les festes, els costums i les tradicions més significatives del país. L’edició és limitada i es distribuirà gratuïtament entre els socis fins a esgotar existències. Està disponible en dos formats: de paret i de butxaca.

Aquest producte que ja es venia publicant fa anys per la delegació funcional d’Òmnium Tradicions i Costums, ha experimentat una gran renovació durant els dos últims anys. L’objectiu és fer arribar aquest producte al màxim de gent possible i contribuir així a difondre entre petits i grans les nostres tradicions més arrelades. Una estètica moderna i il·lustracions molt treballades demostren que la tradició i la modernitat poden anar de la mà i que els nostres costums s’adapten als nous temps amb l’objectiu de perdurar sempre.

Per a l’edició de paret, Òmnium ha comptat amb l’estreta col·laboració del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana i de la Confederació de Comerç de Catalunya.

 

Vine a buscar-lo a Òmnium!

Perquè no t’oblidis de cap data assenyalada, demana el teu calendari a la seu territorial més propera o a la seu nacional.

Els exemplars són limitats i com a màxim, se’n distribuiran dos per soci. I si ets dels que no arribes a temps i et quedes sense, pots descarregar-te’ls aquí: