«Is the same» del grup de joves de la Fàbrica de Salt guanya el concurs de Hip Hop per la Pau

Actualitat

Òmnium Gironès va col·laborar amb el finançament de l’assessorament artístic del vídeo

Un grup de joves de la Fàbrica Jove de Salt ha guanyat la sisena edició del concurs de Hip-Hop per la Pau que organitza l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). El videoclip es titula Is the same on, a través de música rap, es parla sobre aspectes com la discriminació per ètnia, la immigració i el masclisme. El jurat ha valorat “la força i alegria que desprèn el vídeo i l’originalitat musical que recupera els orígens africans de la cultura hip-hop”.

La peça saltenca ha guanyat dins la modalitat adreçada a joves d’entre 12 i 25 vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya. El concurs té com a objectiu fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels joves en l’àmbit de la pau.

Òmnium Gironès va col·laborar amb aquest projecte amb la contractació de Vinnie Kariós i Erol Urbà com a assessors artístics de la peça, i a Hug Sound (Basement Records) per la mescla i el màster. De fet, tots ells també col·laboraran amb l’entitat el dissabte 26 de març al Hip Hop al Parc. La producció de la peça també va comptar amb la col·laboració de l’Espai Marfà, de l’ERAM i de l’Ajuntament de Salt.

Només ens queda felicitar a tots els joves participants per aquesta merescuda victòria: Musa, Anta, Mams, Fatou, Bintu, Hayat, Mademu i Sami.

No us perdeu el videoclip!