Òmnium Osona fa un reconeixement als exmembres de les juntes

Actualitat
Trobada de Juntes

Prop d’una seixantena de persones es van acostar fins a la seu d’Osona – Lluçanès

El passat 24 de febrer prop d’unes seixanta persones es van reunir a l’Ateneu La Central, a la sala on assagen els Sagals d’Osona, no pas per aixecar un castell, sinó per a fer una pinya. Un representant de cadascuna de les juntes passades va pujar a l’escenari per explicar davant de la resta d’assistents aquelles accions, dificultats, anècdotes que van viure durant la seva etapa a l’entitat. Aquesta trobada estava emmarcada dins la programació de la celebració dels cinquanta anys d’Òmnium Osona – Lluçanès, i en aquest cas, es va optar per fer un homenatge a totes les persones que al llarg d’aquest temps han format part de les juntes, així com als tècnics i també a les persones homenatjades a La Marxa dels Vigatans.

Núria Vila, en representació de la junta actual, afirmava que amb els anys que han passat, paraules com esperança, il·lusió, i treball compartit s’han anat repetint i que el lema triat per al cinquantenari, La lluita continua, és plenament vigent. 

El Diluvi va tancar l’acte reivindicant el paper de la dona, no gaire present a les juntes al llarg d’aquests anys, interpretant el tema I tu sols tu.

La trobada va acabar amb una botifarrada amb motiu del Dijous Llarder.

Sí, la lluita continua.