La sortida a Elna queda posposada

Actualitat

Ja en la recta final de l’any, Òmnium Cultural del Solsonès va organitzar la xerrada “Guerra i Pau, què hi diuen els museus?”, a càrrec de Jordi Padró. L’acte va comptar amb una nombrosa assistència. Padró va començar oferint una visió del concepte actual de museu, per acabar menant els assistents cap a una idea innovadora i molt humana de com interpretar i transmetre la idea de la guerra i del conflicte cap a la pau, a través dels museus. Per a il·lustrar les seves paraules, va oferir la projecció d’audiovisuals d’alguns dels museus realitzats pel seu equip (Museu de la Pau de Gernika, Museu de la bruixeria – Zugarramurdi- o Museu de la batalla de las Navas de Tolosa). Tant l’exposició com les imatges van ser d’un altíssim nivell; però el que realment va colpir els assistents va ser la gran sensibilitat i categoria humana que va mostrar Padró, i el missatge de pau que desprenen els audiovisuals. Fins al punt que, al final de l’acte, van demanar de poder-ne veure algun més. Solsona, 21 de novembre de 2009

Us informem que lamentablement hem hagut de suspendre la sortida a Elna prevista per aquest diumenge, 22 de novembre, a causa d’un problema familiar greu de la historiadora Assumpta Montellà, que li impedien conduir la visita.

Us ho fem saber en espera de poder-vos comunicar ben aviat una propera data i us demanem disculpes per les molèsties, totalment alienes a la nostra voluntat, que aquest fet us pot ocasionar.

No cal dir que tan bon punt puguem concretar el dia de la sortida us oferirem la possibilitat de retornar-vos els imports pagats, en cas que no us sigui possible d’assistir-hi.