Busquem fotografies antigues per a una exposició sobre el barri de Sant Pere (Tordera)

Actualitat

Des del grup de treball d’Òmnium Alt Maresme a Tordera ens plau informar-te que estem organitzant una exposició itinerant que contempla fer un repàs històric a la vida del veïnat de Sant Pere. Aquest el volem construir a partir de les històries ben diverses de les persones que hi viuen i hi han viscut, aportant, doncs, un relat personal a la història del veïnat.

És per aquest motiu que hem iniciat un recull de fotografies i també de testimonis de les persones que han format part d’aquesta història. Farem una recollida física de fotografies els dimecres i els divendres, de 17 a 18.30 h, al local de l’Associació de Veïns de Sant Pere, que s’iniciarà aquesta setmana i continuarà fins el proper 29 d’abril.

Un cop recollides les imatges, en farem una selecció i elaborarem l’exposició, que s’inaugurarà en el marc de la festa major del veïnat de Sant Pere. Un cop finalitzi, estem treballant amb d’altres entitats per tal que pugui viatjar pel municipi i apropar així el relat a tot Tordera.

Creiem que aquest projecte que encetem pot ser molt interessant i positiu per al veïnat i per al conjunt de Sant Pere, i és per aquest motiu que us traslladem la iniciativa i us demanem col·laboració en la seva difusió, per tal que el màxim de persones en siguin partícips i construïm així un relat al més fidedigne possible.

Les fotografies i comentaris ens els poden fer arribar a través de [email protected].