Festa del Llibre Gegant

Actualitat

Des del Punt Dona de l’Ajuntament de Vic i Òmnium Osona hem iniciat una col•laboració per abordar temàtiques fins al moment no tractades en els cicles dels Dijous que Òmnium va fent trimestralment. Aquesta primera col•laboració l’hem volgut iniciar amb la conferència “Reconstruir la identitat masculina”,

Aquest proper dissabte 14 de novembre a 2/4 de 7 del vespre al nostre local social (C/ de la Costa, 13) farem la festa de presentació del Llibre Gegant.

Com recordareu, el Llibre Gegant és una iniciativa que reunia il·lustradors de la ciutat amb infants d’escoles de Badalona i, plegats, imaginaven i dibuixaven un conte. Ara, totes aquestes històries s’han recollit en un sol volum que inclou tres edicions de la festa: l’any 2004, que va tenir lloc a la Plaça Font i Cussó i que es va dedicar al centenari d’en Patufet; l’any 2006, dedicat a la Festa dels Lletraddictes i escrit i il·lustrat a la Masia de Can Canyadó; l’any 2007, que es va escriure i il·lustrar dins la Festa del Badiu al parc de Can Solei. La Festa inclourà una sessió de contes d’arreu de món “T’explico contes del meu país” a càrrec de l’Espai Jove de Converses Interculturals, un petit berenar i un espectacle d’animació, al carrer, a càrrec de JAUME BARRI.