Crònica del Vermut d’Òmnium Cerdanya amb l’equip Únics

Actualitat

El passat dissabte 19 de febrer, al Centre Social de Vilallobent, va tenir lloc un nou Vermut d’Òmnium Cerdanya per donar a conèixer el projecte LLIURES i el dels ÚNICS. Va assistir molta gent de la comarca i molts dels jugadors de l’equip.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ens va donar la benvinguda i la Muntsa Vidal, presidenta d’Òmnium Cerdanya, va explicar als assistents en que consisteix el projecte LLIURES, així com qui pot i quan participar.

Seguidament la Montse Nicolau, membre de la junta d’Òmnium Cerdanya, va moderar l’entrevista amb l’Alba Olcina, directora i entrenadora de l’equip ÚNICS, que ens va explicar el projecte.

A continuació, la Imma Caselles, directora dels Tallers Ocupacionals de Cerdanya i en Ramon Homs, responsable del pis tutelat de l’associació ADIS, van explicar els beneficis que comportaven per aquests adults estar compromesos en un equip esportiu, tant a nivell personal com col·lectiu.

Per acabar es va donar la paraula a diversos jugadors i jugadores que van manifestar la seva experiència, moment en que un dels jugadors va explicar que ha estat seleccionat per els Special Olympics i el mes de juny anirà a Berlín.

Va ser un acte molt emotiu que va posar de manifest que tothom és capaç de fer activitats de tot tipus, només cal adaptar-ho a les potencialitats de cadascú, perquè aquestes son diverses i personals.

Es va acabar l’acte vam fer el vermut tot veient nevar a l’exterior. Un dia per recordar!

Si t’ho vas perdre, ho pots tornar a veure aquí.