Crònica de l’Assemblea de socis 2021 d’Òmnium Cerdanya

Actualitat

El passat dissabte 22 de gener es va celebrar a Cerdanya l’Assemblea anual amb els socis cerdans d’Òmnium Cultural.

Malauradament, es va haver d’anul·lar presencialment per raons sanitàries, així com també el vermut posterior amb la lingüista Maria Carme Junyent, que farem el proper 2 d’abril. Com l’any anterior, doncs, l’Assemblea es va fer de manera telemàtica.

Es va explicar als socis assistents la tasca portada a terme l’any 2021, es va presentar el pla de treball i el pressupost del 2022, es va informar de les altes i baixes que hi ha hagut durant el darrer any de membres de la junta, i es va prendre nota de les propostes dels socis durant el torn obert de paraules.

Per acabar, Blanca de Llobet, membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, va repassar l’actualitat de l’entitat i va exposar els posicionaments de cara al futur a nivell de drets civils i polítics, cultura, llengua i cohesió social.

Des d’Òmnium Cerdanya agraïm la presencia dels socis i ens emplacem a trobar formats en que tothom que vulgui pugui donar la seva opinió i fer propostes per la territorial de la que formen part.

També aprofitem per animar a l’assistència el proper 26 de febrer a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà a la Farga de l’Hospitalet.