Coneix els nous membres de la Junta d’Òmnium Maresme

Actualitat

El dimarts 25 de gener, l’Assemblea de Socis d’Òmnium Maresme va votar la renovació de càrrec a la Junta d’Òmnium Maresme i el relleu a la presidència de l’entitat.

Després de les votacions, la junta queda formada per: Laia Nonell (presidenta), Carles Estapé (vicepresident), Jordi Fernàndez (secretari), Oriol Varela (tresorer) i els vocals Massimo Cova, Asmaa Aouattah, Mercè Pedemonte, Judith Vives, Toni Rodon, Aina Fernàndez, Ignasi Gómez, Roser Aguilar, Arcadi Martín iMargarida Muset.

Coneix les persones escollides a l’última assemblea:

Laia Nonell Fernández

Presidència

Mataró, 31 anys

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació i Producció Cultural per la Universitat Ramon Llull.

Ha treballat a diferents mitjans de comunicació locals i nacionals així com a institucions i empreses culturals. Actualment és responsable de Comunicació i Premsa d’un col·legi professional.

Vinculada de forma activa a Òmnium Cultural des de l’any 2010 ha participat en vàries de les principals mobilitzacions i projectes de l’entitat en els darrers anys. Des del 2015, exercia de vicepresidenta d’Òmnium Maresme.

Carles Estapé i Cot

Vicepresidència

Mataró, 54 anys

Agent comercial. 

Ha treballat en el sector tèxtil com empresari i agent comercial, actualment en el sector de la farmàcia. 

Ha estat vinculat a diferents entitats de la ciutat en el món de l’Esplai, excursionisme i va presidir l’Associació de mares i pares de l’escola Anxaneta. Era president d’Òmnium Maresme des del 2015 i membre de diferents comissions i grups de treball nacionals de l’àmbit de cohesió.

Jordi Fernàndez i Fàbregas

Secretaria

Mataró, 34 anys

Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat en la indústria i en consultoria de projectes TIC. Actualment, és enginyer de projectes en una empresa d’oficina tècnica de Mataró.

Ha estat vinculat a diferents entitats de la ciutat de Mataró de l’àmbit de l’educació en el lleure i la cooperació. Des de 2018 exerceix de secretari a la Junta Territorial d’Òmnium Maresme.

Massimo Cova

Vocalia 1

Arenys de Mar, 61 anys

Doctor en Belles Arts i Arquitecte. 

Ha realitzat diverses exposicions personals i col·lectives de pintura, dibuix i fotografia. Com a arquitecte ha treballat 15 anys a Catalunya amb obres públiques i privades i actualment és professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) i professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Des de fa uns anys és membre de la Junta Territorial d’Òmnium Maresme.

Mercè Pedemonte Clemente

Vocalia 3

Alella, 64 anys

Arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Valoracions immobiliàries per UPC

Ha treballat com arquitecte liberal, com a professora a la UB i en diferents empreses de valoracions.

Des de fa uns anys vocal a la Junta Territorial d’Òmnium Maresme.

Toni Rodon Casarramona

Vocalia 5

Doctor Europeu en Ciències Polítiques. 

És professor lector a la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat investigador postdoctoral a la London School of Economics and Political Science i a la Universitat de Stanford (Califòrnia, Estats Units).

Anteriorment havia ocupat la vicepresidència de la Junta Territorial d’Òmnium Maresme, a la que es va reincorporar recentment com a vocal.

Ignasi Gomez

Vocalia 7

Terrassa, 60 anys. 

Graduat en ensenyaments artístics superiors de música pel Conservatori Superior de Barcelona i Màster en didàctica de la música per la Universitat de Barcelona.

Treballa al Departament d’Educació i mediació artística de l’Escola Superior de Música de Catalunya, i actualment és secretari acadèmic de la institució. 

Va ser director fundador de l’Escola Municipal de Música de Mataró, així com impulsor de la cooperativa Musicop, sccl., des de les que es va vincular a diferents iniciatives culturals i cooperatives de la ciutat. 

Arcadi Martín

Vocalia 9

Mataró, 21

Estudiant de Grau en Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus, realitza les pràctiques al departament digital del Club Súper 3.

Cofundador de l’agència de comunicació “El Monocle”, actualment també és responsable de comunicació d’una escola.

Aficionat al cinema i coordinador d’activitats de voluntariat a l’ONG Vols Jove.