Aprovat el pla de treball i pressupost d’Òmnium Baix Camp per al 2022

Actualitat

El passat divendres 14 de gener es va celebrar l’Assemblea General d’Òmnium Baix  Camp, que se celebra anualment i provar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per al 2022.

El president de la Junta territorial, Emili Argilaga, va presentar la memòria d’activitats realitzades durant el 2021, un any en què ha destacat la celebració del 50è aniversari d’Òmnium Baix Camp amb l’acte central al Teatre Fortuny, on van assistir més de 600 persones, i el concert amb grups musicals del territori. L’entitat fa un balanç molt positiu tenint en compte que durant aquest any que deixem enrere han estat vigents diverses restriccions a causa de la pandèmia que han condicionat algunes activitats.

Pel que fa al Pla de Treball per al 2022 destaca un últim acte de celebració del 50è aniversari, amb l’edició d’un llibre, i seguir apostant pels joves escriptors amb els Premis Baix Camp. A banda, l’entitat continuarà duent a terme projectes en els àmbits dels drets civils i polítics, de la cultura, de la llengua i de la cohesió social. El Pla de Treball i Pressupost van ser aprovats per la unanimitat dels socis i sòcies assistents a l’Assemblea.

Per acabar, Òscar Gimeno, tresorer de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, va repassar l’actualitat de l’entitat i va exposar els posicionaments de cara al futur a nivell de drets civils i polítics, cultura, llengua i cohesió social.