Tots plegats a Perpinyà!

Actualitat

La iniciativa popular d’Arenys de Munt va despertar consciències en molts municipis catalans; també a l’Anoia, on alguns ja s’han postulat partidaris de convocar una consulta. En altres s’està fent feina. A Igualada s’està constituint IGDecidim, un grup de persones i entitats amb la mateixa inquietud i la voluntat de portar a terme aquesta iniciativa a Igualada i ajudar als altres municipis anoiencs que ho requereixin, tot i la decisió del ple.

Com ja deveu saber, Òmnium Cultural està organitzant autobusos per anar a la manifestació de Perpinyà del proper 7 de novembre, sota el paraigua de la campanya Catalans Sense Fronteres. Aquesta cita pretèn commemorar el 350 aniversari de la Signatura del Tractat dels Pirineus, pel qual la Catalunya Nord passava a integrar-se dins de l’Estat francès i en motiu d’aquesta efemèride, neix l "Catalans sense Fronteres",  que organitza diferents activitats en el marc del complert programa que es desenvoluparà durant el proper dissabte 7 de novembre a la capital del Rosselló.

Òmnium Cultural i La Federació organitzen una Fira d’entitats a la Plaça de Catalunya, que a dia d’avui compta amb una trentena d’entitats confirmades, del sud i del nord de Catalunya. I al migdia tindrà lloc un dinar de germanor entre els socis i sòcies d’Òmnium Cultural.

 Després d’aquests actes tindran lloc altres activitats organitzades per la Comissió 350 anys, entre les quals hi ha Manifestació "Commemorem els 350 anys", una marxa de torxes i un concert final amb els grups Al Tall, Raph Dumas & The Primaveras i Allioli Clash.


Des d’Òmnium Cultural Baix Camp i en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat estem preparant un autocar per anar a aquesta trobada.

 

Bus des de Reus

Sortida a les 9 h,

davant de la Llar d’Avis (Passeig Mata)

/ Tornada a les  12 h de la nit.

Recollida a la porta de la Casa de la Música.

 

Preus (bus+concert): Socis: 10 + 8 € / No socis: 18 + 8 €

Inscripcions: Telf. 628 84 80 70 o baixcamp@omni

um.cat