Una delegació política de la Província Autònoma de Bolzano-Alto Adige-Südtirol visita Òmnium per conèixer el ‘Voluntariat per la Llengua’

Actualitat

,,,

El dijous passat, 1 d’octubre, una delegació política de la Província Autònoma de Bolzano – Alto Adige – Südtirol es va reunir amb Jordi Porta, president i amb membres de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural a la seu nacional de l’entitat. El motiu de la trobada va ser estudiar a fons el programa Voluntariat per la Llengua que porta a terme Òmnium. El propòsit del Govern de Bolzano és conèixer d’aprop el desenvolupament del Voluntariat Lingüístic per tal d’implantar-lo a la seva regió.

Entre els membres de la delegació hi van assistir Christian Tommasini, vicepresident de la provincia de Bolzano i assessore de cultura del Govern de la província de Bolzano, Katia Tenti, directora del Departament de Cultura i Escola en llengua Italiana, Antonio Lampis, Departament de Cultura, Rosa Rita Pezzei, directora de l’Oficina de Bilingüisme i Llengua Estrangera i Nadia Mazzardis Lucich, coordinadora del projecte Voluntariat Lingüístic. En la seva visita oficial a Barcelona també es van reunir amb la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat.

El Govern de la província Autònoma de Bolzano espera poder implantar el programa Voluntariat per la Llengua per al foment de la llengua italiana i de la llengua tedesca.