Òmnium Alt Penedès celebra la seva assemblea general i renova el 50% dels càrrecs de la junta de l’entitat

Actualitat

L’auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès va acollir el passat dimecres 12 de gener l’Assemblea General d’Òmnium Alt Penedès, que se celebra anualment i que va servir per renovar la meitat de la junta i aprovar el pla de treball i el pressupost de l’entitat per al 2022.

Alguns membres de la Junta van presentar la memòria d’activitats realitzades durant el 2021, un any en què Òmnium ha seguit creixent en socis i ha arribat als 3.418 a la comarca. L’entitat fa un balanç molt positiu tenint en compte que durant aquest any que deixem enrere han estat vigents diverses restriccions a causa de la pandèmia que han condicionat algunes activitats.

Pel que fa al Pla de Treball per al 2022 destaca la celebració del 50è aniversari de la creació d’Òmnium a l’Alt Penedès, amb l’edició d’un llibre, una exposició i un documental sobre el mig segle de trajectòria a la comarca. A banda, l’entitat continuarà duent a terme projectes en els àmbits dels drets civils i polítics, de la cultura, de la llengua i de la cohesió social.

L’assemblea també va servir per renovar part de la junta actual (cada dos anys la meitat de càrrecs). Amb els seus vots, els socis d’Òmnium Alt Penedès van ratificar  Toni Vidal com a vicepresident,  Maria Dolors Olivé com a secretària i Dolors Albanilla, Josep Cols, Sílvia Gisbert,  i Fina Tió com a vocals. Complementen la junta, Jordi Parellada com a president, Pere Nin com a tresorer i Glòria Batllevell , Núria Carreras, Teresa Domènech, Maribel Vila i Cori Vilella com a vocals.

Durant l’acte i a la cloenda, els assistents van poder gaudir d’un petit concert amb l’actuació musical de Montse Rios (piano) i Carmina Font (violí).