Crònica Concert de Nadal 2021

Actualitat

Coincidint amb la conclusió de l’Assemblea General (anual) d’Òmnium Sants-Montjuïc es va celebrar per als socis i públic en general un concert amb motiu de les festes. Va tenir lloc a la nau central de l’església de l’Àngel Custodi d’Hostafrancs amb una entrada apreciable. El lloc va resultar espectacular per realçar la musicalitat i l’harmonia del concert que el mestre Joan Palet, al davant de la llegendària orquestra de cambra AMICS DELS CLÀSSICS, va preparar i dirigir magistralment.

Després d’unes paraules de salutació de la presidència d’Òmnium que es va destacar el caràcter de celebració i de reconeixement per tots els sacrificis que la pandèmia ens ha imposat i desitjant sortir-nos-en ben aviat, va cedir la paraula al director de l’orquestra, Joan Palet que va anar explicant la música que anàvem a sentir. A la interpretació d’una “suite” nadalenca, li va succeir diverses peces també nadalenques en un viatge ample per la geografia
mundial. No va faltar la invitació per cantar a cor una nadala catalana i abans, en el més pur estil de la Filharmònica de Viena, els músics en ple i dempeus, al final d’una peça, van dedicar un sonor “Bon Nadal” als assistents que van rebre amb entusiasme.